Retour- en teruggavebeleid

Wij vinden dat je het recht hebt om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour moet kunnen sturen. Binnen deze 14 dagen mag je het artikel bekijken en beoordelen, tenzij anders staat vermeld.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop het artikel in je bezit is. Bij meerdere artikelen in een bestelling is dit laatste artikel dat je hebt ontvangen.

Je maakt gebruik van het herroepingsrecht door contact met ons op te nemen.

Je kunt het artikel alleen terug sturen als het artikel compleet is in de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en fabrieksverpakking.

Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een op andere wijze hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen wij jou aansprakelijk stellen.

Heb je je bestelling vooraf met iDEAL betaald en is er door het verwerken van de retour in onze administratie een tegoed ontstaan, dan storten wij dit zo snel mogelijk op je rekening. Dat betekent: binnen 2 dagen na verwerking van het retour en uiterlijk binnen 14 dagen na je retourmelding.

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons betaald hebt. Als je nog facturen met een betalingsachterstand open hebt staan, storten wij niet terug. We verrekenen het bedrag dan met dit openstaande saldo.

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen over Telvaro en onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactmogelijkheden.

Contactgegevens

Contactformulier